Til toppen
Ta vare på minnene fra den første tiden

Ta vare på minnene fra den første tiden

Store øyeblikk og små øyeblikk. Merkedager og hverdager. Latter og glede og begeistring. Det skjer mye i et barns liv som er viktig å ta vare på. En flott måte å gjøre det på er med et helt personlig album. En perfekt gave til fødsel, dåp eller navnefest.

– De første møtene med søsken og familie er jo helt nydelige begivenheter. Det samme er de første skrittene, eller første gang barnet spiser selv. Det er fantastiske øyeblikk å se tilbake på, konstaterer Siri Foyn, markedssjef i Eik Barn, som er markedsledende i Norge innen dåpsgaver til barn. Eik Barn tilbyr flotte minnebøker. Her kan man inngravere navn og fødselsdata og følge barnet fra nyfødt til 3-årsalderen.

En populær nyhet er Lille meg og min familie - en minnebok man kan sende rundt til besteforeldre og annen familie, som kan skrive og fylle inn om sin egen barndom. Det er trivelig for foreldrene, og spennende for barna når de blir eldre. Man kan selv velge fordelingen mellom tekst og bilder. Ledende overskrifter og spørsmål gjør det enkelt å fylle ut historier fra små og store i familien.

1551

Velkommen til verden

Album / gjestebok
1551

Levende minner

Albumet som heter hos Velkommen til verden er den perfekte dåpsgaven. – Jeg skulle ønske jeg hadde hatt et slikt album da jeg fikk barn. Tenk så hyggelig å ha en gjestebok når man arrangerer dåp eller navnefest, hvor alle deltakerne kan skrive en hilsen. I barseltiden er det mange som møter barnet for første gang – både besteforeldre, onkler, tanter og venner av familien. Da er det koselig med noen ord til den nyfødte fra gjestene. Barnets første leveår er travle og hektiske for alle parter. Men det vil komme roligere tider, og da er minnene fra nettopp de årene noe av det mest verdifulle vi har. Et fotoalbum gjør minnene enda mer levende.

– Vi som har eldre barn vet hvor fort årene flyr. Vips, så er de voksne. Man vil sette pris på det senere dersom man dokumenterer barnas første tid med sine nærmeste, og alle de små hverdagsøyeblikkene som er så fine å se tilbake på. Det å få barn inn i familien er vel det største mange av oss kan oppleve. Derfor er det viktig å ta vare på minnene, sier Foyn.