Til toppen

 

Gravering gjør en gave til et fint minne - for alltid! 


De aller fleste av våre produkter i sølv, tinn og stål kan graveres. Du kan velge mellom flere skrifttyper. Skriveskrift (standard), løkkeskrift, rette bokstaver eller enkel strek. Den valgte skrifttypen markeres i rosa. 

 

Rask gravering og levering!

Vi graverer stort sett samme dag som du bestiller, så selv med gravering, sendes din ordre raskt fra oss. (Les om frakt og leveringstider her.) Vi har lang erfaring med gravering, og vi setter vår stolthet i å få et perfekt sluttresultat. Dersom ikke annet er bestilt benytter vi vår standard font, som vist på kruset, på de fleste graveringer. På lomme- og slirekniver anbefaler vi rette bokstaver, som vist her.


8305

Stor gangar slirekniv

med sølvdekor
8305

 

Ønsker du et vers eller annen type gravering, send oss gjerne en forespørsel på mail (post@eikbarn.no), så finner vi sammen ut hva som blir fint og hva som faktisk er mulig.

Vi anbefaler å gravere inn barnets navn og en dato, enten fødselsdato eller dato for dåp/navnefest. En hilsen fra den som gir gaven er også veldig hyggelig, spesielt senere i livet.

Ønsker du å gravere inn alle fødselsdata, som født, døpt, høyde, vekt, fødselsklokkeslett, så har vi flere produkter hvor det er mulig. For eksempel våre tradisjonelle tinnrammer:VÅRE MEST POPULÆRE PRODUKTER Å GRAVERE

18308

Prinsesse

Barneskje i sølv
18308
1267

Prinsesse

Dåpsramme i tinn
1267
18408

Prins

Barneskje i sølv
18408